Kaita

Kaita Finland Oy on IBM-teknologiaan ja palveluihin erikoistunut suomalainen palvelukumppani. Tuotamme laadukasta, kotimaista ympärivuorokautista palvelua. Kaita Finlandin palveluista vastaavat osaavat ja kokeneet kotimaiset alansa ammattilaiset.

 

Meillä on pitkä, yhteensä lähes 100 vuoden, kokemus alasta ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Olemme oikean kokoinen kumppani, toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse 24/7/365. Suomeksi ja englanniksi.

 

Kaita Finland on työntekijöidensä omistama yritys.

 

Tavoitteemme on olla asiakkaillemme hyvä kumppani, toimialamme vahva osaaja ja edelläkävijä sekä työntekijöidemme arvostama työnantaja. Hyvän kumppanin tulee ymmärtää asiakasta, asiakkaan toimialaa ja toimialan vaatimuksia.

 

Sitoutumalla tavoitteisiimme uskomme voivamme tuottaa laadukasta ja luotettavaa palvelua ja näin luoda pitkiä asiakasuhteita edesauttaen asiakkaamme menestymistä.

 

Kaita Finlandin työntekijät ovat vuosien varrella saavuttaneet osaamisellaan ja asenteellaan vahvan luottamuksen ja kunnioituksen kumppaniensa ja asiakkaidensa keskuudessa.

 

Me osaamme, haluamme, otamme vastuun ja uskallamme.

Kumppaneitamme

Meidän kumppanimme ovat myös sinun kumppaneitasi.

 

Sanotaan että tärkeämpää kuin mitä tiedät, on kenet tunnet. Me pidämme huolta että kumppaniverkostomme on yhtä monipuolinen kuin oma osaamisemme, jotta pystymme hyödyntämään johtavan teknologian eri puolilta maailmaa.

 

Tutustu kumppaneihimme, he ovat myös sinun kumppaneitasi – mikä tarkoittaa enemmän resursseja, enemmän asiantuntemusta ja enemmän arvoa.

IBM Silver BusinessPartner

IBM on johtava tekoälyä hyödyntävään tietojenkäsittelyyn, alustaratkaisuihin ja pilvipalveluihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. IBM toimii yli 170 maassa.

 

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.

solteq 226x160

Solteq Oyj on pohjoismainen IT – ja ohjelmistotalo. Saman katon alla on kokonaisratkaisut niin liiketoiminnan tehostamiseen digitalisoinnin keinoin kuin monikanavaiseen kaupankäyntiin: taustaprosesseista aina asiakkaan ostokokemukseen saakka, toimitusketjun ohjaamisesta digitaaliseen markkinointiin.

Yhdistämällä Kaita Finlandin asiantuntijuuden IBM Power System ja Storage alustoilla Solteqin ohjelmisto-osaamiseen voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Pystymme entistä tehokkaammin ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet sekä laitteiston että ohjelmistojen osalta ja toimittamaan nykyaikaisia sekä skaalautuvia ratkaisuja.

cisco

Cisco Systems, Inc. on johtava IT- ja verkkoratkaisujen toimittaja. Cisco on vuosikymmenten ajan tarjonnut kaiken kokoisille yrityksille luotettavaa ja skaalautuvaa teknologiaa.

Ciscon rekisteröitynä kumppanina autamme suunnittelemaan ja rakentamaan älykkäitä IT-ratkaisuja. Teemme yhteistyötä muiden sertifioitujen asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme, että Cisco-ratkaisut on asiakkaillemme juuri oikein suunniteltu ja toteutettu.