Prosessoriarkkitehtuuri ja palvelinlaitteisto, jotka antavat kilpailuetua AI-aikaudella.

IBM Power Systems

IBM Power System -palvelimissa yhdistyy skaalautuvuus, varmuus ja tehokkuus. Ne ovat parhaimmillaan kriittisten ohjlemsitojen alustana.

Suorituskyky ratkaisee

 

 

Tulevaisuuden tietomäärät ja vaatimukset niiden käsittelyyn kasvavat. Eikä pelkkä tiedon käsittely riitä, sitä pitää osata ja pystyä myös hyödyntämään. Laitteistojen pitää pystyä vastaamaan nykypäivän odotuksia mutta olla myös valmiita siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi.

 

IBM Power Systems perustuu innovatiiviselle IBM POWER™ -suoritinteknologialle. Konseptin punaisena lankana on tarjota yritykselle parhaiten sopiva laitteistoarkkitehtuuri – korttipalvelinratkaisuista täysin integroituihin palvelimiin. Liiketoiminnan muutoksiin mukautuvan palvelinarkkitehtuurin päälle voidaan hankkia tarpeiden mukaiset sovellukset ja niiden ajamiseen kulloinkin tarvittavat käyttöjärjestelmät.

 

 

Energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

 

Pienempi energian kulutus ja vähäisempi jäähdyttämisen tarve tuovat suoria kustannussäästöjä. IBM Power -palvelimissa käytetään lukuisia innovatiivisia energiansäästöominaisuuksia, jotka esimerkiksi optimoivat laskentatehoa lämpötilan ja kuormituksen mukaan.

Valmis pilveen

Virtualisointitoiminnot ovat sisäänrakennettuja. Power System integroituu helposti organisaation pilvistrategiaan. Power System laitteisto mukautuu helposti ja joustavasti muuttuviin tarpeisiin.

Luotettavuutta

Varmuutensa ja tehokkuutensa vuoksi IBM Power Systems -palvelimet soveltuvat liiketoiminnan kannalta kriittisille ohjelmistolle, kuten toiminnanohjausjärjestelmille ja BI-ohjelmistoille, tietokannoille tai verkkokaupan alustaksi.

Johtavaa suorituskykyä

POWER9-prosessori hyödyntää täysimääräisesti GPU-kiihdyttimiensä ominaisuuksia mahdollistaen jopa 5,6x enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin kilpailijansa.

IBM Power Systems palvelinperhe

Accelerated servers

Nopeutetut palvelimet: sisäänrakennetut GPU:t

 

Rakenna AI:lle nopea ja skaalautuva alusta markkinoiden johtavan GPU-kiihdytetyn alustan avulla.  IBM® Power System® Accelerated Compute Server (AC922) tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä nykyaikaisille, paljon laskentatehoa vaativille sovelluksille. Uudessa AC922:ssa on kahdesta neljään Power9 suoritinta ja kahdesta kuuteen NVIDIA Tesla V100 GPU-kiihdytinkorttia

 

AC922 on ensimmäinen palvelin joka tukee uuden sukupolven liittymärajapintoja, tehden siitä 3.7 kertaa suorituskykyisemmän kuin Intel x86 -pohjaiset vastaavat järjestelmät. Uusia liittymärajapintoja ovat PCI-Express 4.0 ja NVLink 2.0, joista jälkimmäinen yhdistää Power9 CPU:n NVIDIAn kiihdytinkortteihin, tarjoten kaksinkertaisen kaistanleveyden edelliseen sukupolveen verrattuna. Järjestelmä tukee luonnollisesti edelleen myös avointa OpenCAPI-standardia.

Scale-out hardware

Scale-out-palvelimet: tulevaisuuden eteenpäin suuntautuva joustava infrastruktuuri 

 

Scale-out Power-palvelimet on suunniteltu AIX-, IBM i- ja Linux-ympäristöille ja tarjoamaan suorituskykyisen alustan suurille työkuormille ja kriittisille sovelluksille, skaalautuvasti, joustavasti ja tehokkaasti.

 

Palvelimet integroituvat helposti olemassa olevaan pilvi- ja AI-strategiaan tarjoten samalla aikaa tehoa ja suorituskykyä myös yrityksesi tärkeimmille ja kriittisimmille työkuormille.

 

Scale-out palvelin on ’Cloud ready’ ja sisäänrakennetun PowerVM-virtualisoinnin avulla saat käyttöösi juuri oikeanlaisen scale-out pilvivaihtoehdon vastaamaan liiketoimintasi tarpeita. Laitteisto skaalautuu tehokkaasti tarpeiden kasvaessa ja tarjoaa jopa 2x enemmän tehoa hintaansa nähden kuin x86-vaihtoehto.

Enterprise Hardware

Enterprise-palvelimet: erittäin turvallinen ja automatisoitu

 

Korkean käytettävyyden palvelimet, jotka on suunniteltu OpenStack-pohjaisella pilvihallinnalla ja avoimen lähdekoodin automaatiolla. Nopealla skaalautuvuudella ja yksinkertaistetuilla huolto- ja hallintaratkaisuilla nämä palvelimet tarjoavat joustavuutta siirryttäessä pilvi-infrastruktuuriin.

 

IBM Power Systems Enterprise palvelimet kohtaavat nykypäivän suurten työkuormien asettamat vaatimukset tarjoten parannettua turvallisuutta, korkeaa käytettävyyttä, nopeaa skaalautuvuutta ja yksinkertaistettua ylläpitoa sekä hallintaa samalla auttaen liiketoimintaa kasvavaan.

Hyperconverged Hardware

Hyperconverged infrastruktuuri: yksinkertaisuus täyttää suorituskyvyn

 

Modernisoi laitteistosi markkinoiden johtavalla hyperconverged-infrastruktuurilla, joka on suunniteltu intensiivisille ja kriittisille työkuormille ja pystyy käsittelemään niitä helposti hallittavalla ja skaalautuvalla infrastruktuurilla.

 

IBM Hyperconverged Systems on alan ensimmäinen infrastruktuuriratkaisu, jossa yhdistyy Nutanixin ohjelmisto-ohjattu helppous ja yksinkertaisuus IBM POWER-palvelinten vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn. Hallitset kaikkien yrityksesi kannalta kriittisten sovellusten vaatimaa laskentatehoa, levyjärjestelmiä ja verkkoa yhden ainoan hallintaliittymän avulla.

 

Keskitä IT-ympäristösi hallinta ilman uhrauksia.  IBM Hyperconverged Systems ja Nutanix tekee ’Yrityspilven’ käyttöönotosta yksinkertaista.

Ohjelmistoratkaisut jotka kasvavat mukanasi

 

Hyödynnä OpenStack-pohjainen hallinta, virtuaalisten toimintojen automaatio ja enstisestään parannettu suojaus.

IBM i: avaimet käteen ratkaisu sisäänrakennetulla virtualisoinnilla

Joustavuutta, sinnikkyyttä ja vikasietoisuutta integroidussa nykyaikaisessa toimintaympäristössä.  IBM i on poikkeuksellisen turvallinen ja joustava alusta.

 

IBM i saavuttaa tänä vuonna 30 vuoden iän. Hiljattain sille julkaistiin roadmap vuoteen 2026 asti, joka osoittaa että IBM i:n kehitykseen panostetaan ja se jatkuu vahvana myös tulevaisuudessa.

IBM AIX: UNIX:in tulevaisuus

Turvallinen, skaalautuva ja kestävä avoimen standardin mukainen UNIX-käyttöjärjestelmä Power Systems -arkkitehtuurille.

 

AIX tarjoaa korkean käytettävyyden ja suorituskykyisen alustan, joka vastaa muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Linux on Power Systems: avoin standardi

Avoimen lähdekoodin yhteisön rakentama avoin käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa korkeaa käsittelyn nopeutta, kaistanleveyttä ja sisäänrakennettua turvallisuutta.

 

Luo nopeasti uusia ympäristöjä toimintojen testaamiseen entistä yksinkertaisemman käyttöönoton ja hallinnan avulla.

IBM POWER9 prosessori

9.5x

max I/O bandwidth vs. x86

2x

high performance cores vs. x86

2.6x

more RAM supported vs. x86

1.8x

more memory bandwidth vs. x86

Ratkaise suorituskykyhaasteet

 

Uudella sirulla ja entistä suuremmalla väylällä varustettu POWER9 on IBM:n uusin ja tehokkain Power System -laitteisto, joka tarjoaa ennennäkemättömän suorituskykyisen alustan paljon laskentatehoa vaativille sovelluksille. POWER9 on suunniteltu tämän päivän analytiikka-, tekoäly-, ja pilviratkaisuihin.

 

 

AI-aikakaudelle rakennettu POWER9 on ainoa huippuluokan I/O-teknologialla varustettu prosessori jonka poikkeuksellisen tehon takaavat next generation NVIDIA NVLink, PCIe Gen4, ja OpenCAPI.POWER9 mahdollistaa jopa 5,6x enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. POWER9 on saatavana 16, 18, 20 ja 22 ytimen kokoonpanossa jopa 44 ytimeen.

Mitä POWER9 tarjoaa

NVLink – kiihdytyskaista next generation työkuormille

 

Yhdistää parhaat kiihdytinkortit parhaaseen alustaan. AC922 tuo yhteen POWER9-prosessorit ja NVIDIA Tesla V100:n NVLink kiihdytinkortit tuoden paremman suorituskyvyn.

 

Se on suunniteltu hyödyntämään NVLink-kortteja poistamalla I/O-pullonkauloja ja jakamalla muistia korttien ja prosessorien välillä.

Next generation PCIe – PCIe Gen4 2x nopeampi kuin PCIe gen3 x86:ssa

 

AC922 on ensimmäinen palvelin, joka tuo markkinoille uuden sukupolven PCIe -liitäntästandardin. PCIe-sukupolvi 4 tarjoaa kaksinkertaisen kaistanleveyden verrattuna x86-palvelinten PCIe generation 3 standardiin.

Suunniteltu AI aikakaudelle

 

Prosessoriarkkitehtuuri ja palvelinlaitteisto, jotka antavat kilpailuetua AI:n aikakaudella.

Tämän päivän tekoälyä hyödyntävät sovellukset kasvavat isoiksi ylittäen helposti kiihdytinkortin muistikapasiteetin. POWER9 ratkaisee ongelmat muistin riittävyyden kannalta sallimalla vaativien sovellusten hyödyntää järjestelmän muistia kiihdytinkortin muistina. NVLink-liittymän tehokkaan hyödyntämisen ansiosta, muistin jakaminen CPU:n ja kiihdytinkorttien välillä ei hidasta järjestelmää PCIe 3 -nopeuteen, kuten x86-palvelimilla tällä hetkellä.

Alustaratkaisu AI:n aikakaudelle

 

Deep learning, koneoppiminen ja AI ovat täällä ja helpommin saavutettavissa kuin koskaan. Power Systems tarjoaa mahdollisuuden rakentaa tehokkaita ja innovatiivisia sovelluksia  tarjoten AI-aikakaudelle suunnitellun alustan.

 

AI-sovellukset vaativat tämän päivän laitteistoilta valtavasti laskentatehoa. POWER9 tarjoaa ennennäkemättömän suorituskykyisen alustan näille sovelluksille kuten HPC, analytiikka ja tekoäly.

 

PowerAI-alusta sisältää suosituimpia syväoppimisjärjestelmiä ja se on rakennettu niin että käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. PowerAI vaatii HPC:tä varten joko IBM Power System S822LC- tai AC922-palvelinalustan.

PowerAI: Enterprise-valmis syväoppiva ekosysteemi

 

PowerAI tekee syväoppimisesta, koneoppimisesta ja AI:sta yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa. Yhdistämällä tarvittavan ohjelmistoalustan IBM® Power Systems ™ -alustaan yritykset voivat nopeasti ottaa käyttöön täysin optimoidun ja tuetun AI-alustan loistavalla suorituskyvyllä.

 

Deep learning, koneoppiminen ja AI ovat nyt helpommin saatavilla kuin koskaan. Power Systems tarjoaa mahdollisuuden rakentaa tehokkaita ja innovatiivisia sovelluksia, joiden avulla voit nopeasti alkaa hyödyntää AI:n ominaisuuksia. Tänä päivänä laitteiston suorituskyky tulee usein vastaan AI-sovellusten kanssa. Power Systems käsittelee kaikki tarvittavat tiedot ja prosessit luotettavasti ja tehokkaasti tarjoten kustannustehokkaan ja vikasietoisen palvelininfrastruktuurin kasvaviin tarpeisiin.

ASIANTUNTEMUKSELLA

Ota kaikki hyöty irti IBM Power Systems -laitteistostasi

Onko organisaatiossasi käytössä IBM Power System -laitteisto? Pitäisikö olla? Onko teillä vaikeuksia löytää resursseja ylläpitämään laitteistoa? Onko laitteistonne vanhentunut ja kaipaa päivitystä uuteen? Hyödynnättekö varmasti investointinne koko kapasiteetin?

 

Kokeneena IBM Business Partnerina Kaita Finland voi auttaa sinua näissä kysymyksissä.

Kaita Finlandin kautta voit hankkia käyttöösi IBM Power Systems-laitteiston usealla eri tavalla. Voit hankkia laitteen omiin tiloihisi tai meidän konesaliimme. Voit myös hyödyntää IBM Power -laitealustaa ostamalla sen palveluna meiltä. Vaikka laite olisi omissa tiloissasi, voit käyttää asiantuntijapalveluitamme ja hyödyntää osaamistamme laitteen ylläpidossa. Voimme myös valvoa laitteistoasi ja sen toimintaa puolestasi.

Tarjoamme myös rahoitusta laitehankinnoille.

Arvioimme

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintavaatimuksia ja autamme löytämään oikean sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

Asennamme

Kokeneet IBM-sertifioidut asiantuntijamme varmistavat että asennus sujuu yksinkertaisesti, nopeasti ja riskittömästi.

Suunnittelemme

Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet kokonaisuuksia, jotka kasvattavat suorityskykyä kuitenkin samalla vähentäen kuluja.

Tuemme

Asiantuntijamme tarjoavat tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita koko laitteistosi elinkaaren ajaksi.

Myymme ja rahoitamme

Myymme laitteistoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan suurella asiantuntemuksella. Tarjoamme niille myös edullisen rahoituksen.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187