IBM Storage

Monessa yrityksessä tuskaillaan tiedon määrän kasvun ja yhä monimutkaisemmaksi muuttuvien IT-ympäristöjen kanssa. IBM:n yritysjärjestelmiin tarkoitetut tallennusratkaisut on suunniteltu säilyttämään valtavia määriä tietoja tehokkaasti ja suojatusti.

 

Tallennusratkaisujen suorituskyky on erinomainen ja niiden toiminta keskeytyksetöntä.

Lue lisää IBM:n dokumentista miten IBM Flash -ratkaisut tehostavat tallennusta.

On totta, että datamäärät kasvavat yrityksissä keskimäärin 40 % vuodessa ja että määrä edelleen vain kasvaa.

Emme kuitenkaan tarjoa vain tehokkaampaa tapaa tallentaa.

Onko tallennusympäristösi valmis nykyaikaan?

Oikeiden tallennusratkaisujen avulla yrityksesi voi saavuttaa kilpailuetua tietoa viisaasti tallentavilla ratkaisuilla sekä tietoa viisaasti hyödyntävillä analytiikkaratkaisuilla. Kutsumme sitä edistykselliseksi tallennusympäristöksi.

IBM Storage -tuotevalikoimaan kuuluvat yritysjärjestelmiin sopivat tallennusratkaisut, joiden ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat järjestelmien suorituskykyä, käytettävyyttä ja skaalautuvuutta.

IBM Storage

IBM Spectrum Storage

Joustavuutta ja kustannustehokkuutta

Älykkäiden ohjelmistoratkaisuiden avulla voit tallentaa datan tarkoitukseen parhaiten soveltuvaan paikkaan, oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti säilyttäen parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tietoturvatason.

 

IBM Spectrum Storage tarjoaa kaikki tuoteperheen tuotteet yksinkertaisella datamäärään perustuvalla lisensoinnilla. Hinnoittelu on yksinkertaista, helposti ymmärrettävää ja ennustettavaa. Tuoteperhe on sopiva ratkaisu myös olemassaoleviin infrastruktuureihin, joita on tarve laajentaa.

IBM FlashSystem

Tee parempia päätöksiä nopeasti

Sekunneilla on merkitystä. FlashSystem on nopeimmin kasvava tallennusmenetelmä. Se on tehokas tapa tallentaa tietoja. Etuihin kuuluu vähentynyt energian kulutus, ylivoimainen suorituskyky ja vähentynyt fyysisen tilan tarve.

 

IBM FlashSystem tallennusratkaisun on suunniteltu vastaamaan kaikista kovimpiin suorituskyky ja  luotettavuus vaatimuksiin.

 

Yksinkertaisesti tehokas, luotettava ja nopea.

IBM Storwize

Paranna tehokkuutta

IBM Storwize tuoteperhe tarjoaa tehokkaan yhdistelmän virtualisointia ja flash-tallennusta. Storwize tuoteperhe tuo hienostuneita ominaisuuksia tallennukseen. Se esimerkiksi optimoi kasvavien datamäärien tallennuksen jopa 5:1 kompressiotasolla.

 

IBM Storwize tuoteperhe sisältää sekä erittäin korkean suorituskyvyn All-Flash -ratkaisuja että skaalattavia virtualisoituja hybridi-ratkaisuja.

IBM Tape Storage

Kustannustehokasta tallennusta

IBM Tape ratkaisut on suunniteltu tehokkaaseen tallennukseen.

 

Nauhatallennus on ideaalinen ratkaisu kustannustehokkaaseen pitkäaikaiseen datan säilytykseen. Skaalattavuus, kestävyys, turvallisuus, energiatehokkuus sekä houkuttelevan alhaiset kustannukset tekevät nauhatallennuksesta kilpailukykyisen vaihtoehdon tallennukseen. Jos olet huolissasi pitkäaikaisempien ratkaisujen kustannuksista, IBM Tape on oikea ratkaisu.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187