IBM Storwize

IBM Storwize tuoteperhe tarjoaa tehokkaan yhdistelmän virtualisointia ja flash-tallennusta. IBM® Storwize® V5030F ja V7000 levyjärjestelmät ovat erittäin nopeita Flash-teknologiaan perustuvia virtuaalisia tallennusjärjestelmiä, jotka tarjoavat korkean suorituskyvyn ja kehittyneet hallintaominaisuudet.

Kysy meiltä tarkemmin millä tavoin asiantuntijamme voivat auttaa.

Storwize tuoteperhe tuo hienostuneita ominaisuuksia tallennukseen.

 

Se esimerkiksi optimoi kasvavien datamäärien tallennuksen jopa 5:1 kompressiotasolla.

 

IBM Storwize tuoteperhe sisältää sekä erittäin korkean suorituskyvyn All-Flash -ratkaisuja että skaalattavia virtualisoituja hybridi-ratkaisuja.

Nopea suorituskyky ja helppo hallinta. Kustannustehokas tallennusratkaisu, joka säästää aikaa ja rahaa.

IBM Storwize -tuoteperhe tarjoaa tehokkaan yhdistelmän virtualisointia ja flash-tallennusta. Storwize tuoteperhe tuo hienostuneita ominaisuuksia tallennukseen. Se esimerkiksi optimoi kasvavien datamäärien tallennuksen jopa 5:1 kompressiotasolla.

 

IBM Storwize tuoteperhe sisältää sekä erittäin korkean suorituskyvyn all-flash -ratkaisuja että skaalattavia virtualisoituja hybridi-ratkaisuja. Ratkaisut on rakennettu IBM Spectrum Virtualize -ohjelmistolla, joka mahdollistaa todella tehokkaan datan virtualisoinnin.

 

Mikä on olennaista?

 

  • IBM All-Flash -teknologia
  • Helppokäyttöinen tiedonhallinta
  • Todistetusti luotettava
  • Tehokas kompressointi
  • Kehittyneet kopiointipalvelut
  • Korkea käytettävyys ja parannettu suojaus
IBM Storwize V7000F

IBM Storwize V5030F ja V7000

IBM Storwize V5030F

 

Edistyksellinen suorituskyky ja jopa viisi kertaa enemmän tallennuskapasiteettia.

 

IBM Spectrum Virtualize ™ -ohjelmistolla kehitetty IBM® Storwize® V5000 on poikkeuksellisen joustava tallennusratkaisu, joka tarjoaa erinomaisen skaalautuvuuden pienimmästä suurimpaan järjestelmään ilman häiriöitä.

 

IBM® Storwize® V5000 on erittäin joustava, helppokäyttöinen, virtualisoitu hybriditallennusratkaisu, joka tarjoaa Nyt myös PK-sektorin yrityksille mahdollisuuden tehokkaasti ja erittäin kilpailukykyisin kustannuksin vastata nopean kasvun vaatimiin haasteisiin.

IBM Storwize V7000

 

Pienennä kustannuksia ja maksimoi suorituskyky flash-teknologian avulla.

 

Storwize V7000F on tarkoitettu suurten ja keskisuurten ympäristöjen alustaksi.  IBM Spectrum Virtualize ™ -ohjelmiston avulla tämä ratkaisu yhdistää työmäärät yhteen järjestelmään.

 

Saat hallinnan helppoutta, pienemmät kustannukset, ylivoimaista suorituskykyä ja korkeaa käytettävyyttä. Tietojen laitetason pakkaaminen parantaa suorituskykyä ja vähentää hankinta- ja toimintakustannuksia.

 

Storwize V7000F toimittaa kaikki suurimpienkin ympäristöjen vaativat ominaisuudet kustannustehokkaalla hinnalla.

Kustannussäästöt

Tavallista 4 kertaa tiheämmät flash-asemat vähentävät dramaattisesti kustannuksia. Optimoi sijoittamasi pääoma ja maksimoi TCO hyöty pitkälle tulevaisuuteen.

Suojaa tietosi

Storwize tarjoaa täyden tehon tallennuksen salaukseen laitteistojärjestelmien sisällä ja IBM Spectrum Virtualize -tasolla.

Skaalautuvuus

Suurtiheyksiset all-flash kotelot ovat helposti skaalattavissa. Kaksoisklusterointi mahdollistaa helpon laajentamisen pienemmistä kokoonpanoista.

Yhteensopivuus

IBM Spectrum Virtualize laajentaa yhteensopivuuden yli 400 tallennusjärjestelmään. Pidennä olemassa olevien järjestelmien käyttöikää ja hallinnoi infrastruktuuria yhdellä järjestelmällä.

IBM Real-time Compression takuu

 

IBM Storwize hyödyntää tehokkaasti kompressiota. Sen avulla saavutetaan jopa 5 kertainen tallennuskapasiteetti ja entistä parempi suorituskyky.

 

IBM lupaa toimittaa sopimuksen  mukaisesti laitteistot suorituskyvyn nostamiseksi veloituksetta jos kuitenkin käy niin, että et saa laitteistoltasi luvattua pakkaussäästöä tai odotettua suoristuskyvyn kasvua.

”Kompressoinnin avulla IBM takaa erinomaisen suorituskyvyn ja jopa 80% säästön tallennuskapasiteetissa.”

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187