Seuraamme ja hallinnoimme yrityksesi koko IT-infrastruktuuria, kuten palvelimia ja tietoverkkoa. Hallitut, ulkoistetut palvelumme tarjoavat yritystason seurantaa ja ennaltaehkäisevää palvelinhuoltoa asiakkaille, jotka haluavat pitää laitteistonsa omissa tiloissaan.

 

Konesalipalvelu tarjoaa yrityksellesi datakeskustason hallittuja, ulkoistettuja palveluja. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi voi nauttia ammattitaitoisista hallituista palveluistamme ja silti pitää laitteet omissa tiloissaan.

 

Asiantuntijapalvelut koostuu erilaisista palvelukokonaisuuksista. Yrityksesi voi hyödyntää osaamistamme ja ammattitaitoamme Power i-asioissa ilman jatkuvaa kuukausiveloitusta. Maksat vain palveluista, joita tarvitset.

Konesalipalveluu tarjoaa käyttöösi kustannustehokkaan, turvallisen ja toimintavarman ympäristön laitteistollesi. Saat käyttöösi juuri tarvitsemasi määrän laitetilaa. Konesalipalvelu tarjoaa sinulle vaikka vain valvonnan, tietoliikenneyhteydet, sähkön ja jäähdytyksen. Muiden tuotteidemme avulla voit laajentaa palvelua.

Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Voit vapauttaa omat resurssisi valvonnan sijaan muuhun työhön.

Asiantuntijamme vapauttavat sinut laitteiston ylläpitoon liittyvistä töistä. He tekevät puolestasi laitteiston ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten PTF-päivitykset, käyttöjärjestelmäpäivitykset ja muut huoltotoimenpiteet.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187