Voit hankkia käyttöösi IBM Power Systems-laitteiston  usealla eri tavalla. Voit hankkia laitteen omiin tiloihisi tai meidän konesaliimme. Voit myös hyödyntää IBM Power -laitealustaa ostamalla sen palveluna meiltä. Vaikka laite olisi omissa tiloissasi, voit käyttää asiantuntijapalveluitamme ja hyödyntää osaamistamme laitteen ylläpidossa. Voimme myös valvoa laitteistoasi ja sen toimintaa puolestasi. Tarjoamme myös rahoitusta laitehankinnoille.
power8
Täysin uudenlainen palveluratkaisu Power i -alustalla!

Tuo datasi POWER8 pilveen. Pienemmät vasteajat, kasvanut tehokkuus ja kustannussäästöt. Asiantuntijat käytössäsi. Päätä millaisen kokonaisuuden tarvitset. Räätälöi omasi. Me hoidamme loput.

Päätä millaisen kokonaisuuden tarvitset. Räätälöi omasi.

Onko organisaatiossasi käytössä IBM Power System -laitteisto?

Pitäisikö olla? Onko teillä vaikeuksia löytää resursseja ylläpitämään laitteistoa? Onko laitteistonne vanhentunut ja kaipaa päivitystä uuteen? Hyödynnättekö varmasti investointinne koko kapasiteetin?

Kokeneena IBM Business Partnerina Kaita Finland voi auttaa sinua näissä kysymyksissä.

Onko tallennusympäristösi valmis nykyaikaan?

Monessa yrityksessä tuskaillaan tiedon määrän kasvun ja yhä monimutkaisemmaksi muuttuvien IT-ympäristöjen kanssa. IBM:n yritysjärjestelmiin tarkoitetut tallennusratkaisut on suunniteltu säilyttämään valtavia määriä tietoja tehokkaasti ja suojatusti. Tallennusratkaisujen suorituskyky on erinomainen ja niiden toiminta keskeytyksetöntä.

IBM Power Systems – kriittisiin tehtäviin

IBM i

Kaikki käyttöjärjestelmät ja laitetason virtualisointi

IBM Power Systems™ -tuotelinja yhdistää entisen IBM System i – ja IBM System p -tuoteperheet tarjoten yhtenäisen palvelinympäristön AIX-, i- ja Linux-käyttöjärjestelmiin. Lisäksi IBM PowerVM:n laitetason virtualisointi kuuluu kaikkiin Power Systems -palvelimiin. IBM Power Systems -järjestelmät turvaavat jo tehdyt AIX- ja i-sovellusinvestoinnit ja pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ilman ohjelmistomuutoksia.

IBM i – täydellistä yhteensopivuutta

IBM i -käyttöjärjestelmä POWER™-palvelimella tarjoaa skaalautuvan ja virusturvallisen arkkitehtuurin yli viidentuhannen sovelluksen ajamiseen. IBM i yhdistää relaatiotietokannan, turvallisuuden, web rajapinnat, verkkotyöskentelyn ja tiedonhallinnan luotettavaksi kokonaisuudeksi.

 

IBM Linux – joustavuutta ja POWER-suorituskykyä

POWER™ palvelimien avulla yrityksesi voi hyödyntää Linuxin joustavuutta samalla, kun se ylläpitää UNIX™-käyttöjärjestelmällä saavuttamaansa korkeaa palvelutasoa. Voit käyttää yhtä tai useampaa luotettavaa ja skaalautuvaa Linux-ympäristöä yhdessä UNIX-käyttöjärjestelmän kanssa.

IBM AIX – hyödynnä UNIX Power Systems -palvelimissa

AIX® on avoimeen lähdekoodiin perustuva käyttöjärjestelmä, jonka avulla voit käyttää haluamiasi sovelluksia haluamillasi palvelimilla. Yhdessä IBM virtualisointiratkaisujen kanssa se mahdollistaa tehtävien jakamisen pienemmälle määrälle palvelimia säästäen resursseja ja energiaa.

Selvitä miten POWER8 säästää rahaa.

 

Mitä POWER8 laskuri tekee?

IBM:n laskuri antaa hetkessä analyysin ympäristöstäsi ja vertaa sitä POWER8-ratkaisuun. Näin näet helposti POWER8-ratkaisun tuomat taloudelliset edut. Linkki ohjautuu IBM:n sivuille.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187