Intel Cloud

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas, turvallinen ja toimintavarma ympäristö. Maksat vai siitä tilasta, jota tarvitset ja saat käyttöön tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.

Kysy meiltä tarkemmin millä tavoin asiantuntijamme voivat auttaa.

Nopea, skaalautuva ja helppo

 

Virtuaalipalvelin tarjoaa erittäin luotettavan ja joustavan alustan tärkeille palveluille. Se sallii organisaatioiden tarpeiden kuten uusien ratkaisujen tai palveluiden tehokkaan ja nopean käyttöönoton.

 

Takaamme tarpeiden mukaan mitoitetun kapasiteetin. Käyttöönotto ei vaadi pitkiä asennuksia. Palvelu mukautuu muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Parhaimmillaan virtuaalisen mallin edut verrattuna perinteiseen paikalliseen malliin ovat suuret niin hinnassa, joustavuudessa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä.

Mitä palvelu sisältää?

 

Päätä millaisen kokonaisuuden tarvitset. Räätälöi omasi. Me hoidamme loput. Virtuaalipalvelin on oikea vaihtoehto, kun tarvitset palveluillesi suorituskykyisen ympäristön ilman omia laiteinvestointeja Windows- tai Linux -käyttöjärjestelmällä.

 

Huolehdimme, että laitteisto on aina toimintakunnossa. Asiantuntijat valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. He tarkkailevat reaaliaikaista suorituskykyä ja järjestelmän tilaa. Me vastaamme siitä että laitteisto on käytettävissä sovittuina palveluaikoina. Valvomme myös jatkuvasti, että palvelimen tietoturva ja käyttöjärjestelmän päivitykset ovat aina ajan tasalla.

 

Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan Suomessa sijaitsevista, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesaleista, jotka täyttävät Viestintäviraston 24B/2004M -vaatimukset laitetiloille, tärkeille laitetiloille ja erittäin tärkeille laitetiloille.

 

Konesalimme tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. Ne muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa ympäri vuorokauden.

Virtuaalinen ratkaisu on kevyt ja ketterä

Saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla. Voit ketterästi kokeilla uusia ratkaisuja. Palvelu mukautuu hetkessä muuttuviin tarpeisiin ja tarvittaessa muutokset onnistuvat hetkessä.

Käytä aikasi tuottavaan työhön

Lisenssit, versiopäivitykset, huollot, varmistukset ja tietoturva ovat meidän vastuullamme. Myöskään laiterikoista tai laitteiston elinkaareen liittyvistä asioista ei tarvitse enää kantaa huolta. Me vastaamme siitä että käytössä on aina ajantasainen teknologia.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187