Kustannustehokas, turvallinen ja toimintavarma.

Konesalipalvelu

Ympäristö joustavasti omien tarpeidesi mukaan. Virtuaalisesti tai perinteisemmällä tavalla.Konesalipalvelua voi täydentää muilla palveluilla, kuten asiantuntijapalvelulla. 

Konesalipalvelu tarjoaa käyttöösi kustannustehokkaan, turvallisen ja toimintavarman ympäristön laitteistollesi.

Tarvitsetko palvelinkapasiteettia vai paikan omalle laitteistollesi kotimaisessa konesalissa? Haluatko itse hallita laitteistoasi vai toivoisitko sen palveluna? Saat käyttöösi tarvitsemasi määrän laitetilaa haluamallasi tavalla.

 

Konesalipalvelu tarjoaa sinulle juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun sekä toimittajariippumattomat tietoliikenneyhteydet.

 

Konesalipalvelu voi toimia liiketoiminnan alustana, kehitys- tai testiympäristönä tai vaikka asiantuntijoidenne tietoteknisenä hiekkalaatikkona.

Mitä palvelu sisältää?

• Optimaalinen sijainti Helsingissä.
• Täyttää korkeimmat kansainväliset standardit.
• Sertifioitujen ammattilaisten tuki.
• Nopea reagointi ongelmatilanteessa. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa tarvittaessa ympäri vuorokauden.
• Joustava ja ketterä palvelu sekä ennakoitavat kulut.
• Nopea ja helppo käyttöönotto.

Konesalimme Helsingissä tarjoavat kapasiteettia, tehoa, vikasietoisuutta sekä joustavuutta maailmanlaajuisesti. Optimaalisen sijaintinsa takia konesalista voidaan tehokkaasti tarjota ICT-palveluja Suomen lisäksi esimerkiksi Venäjälle, Aasiaan sekä Baltian maihin korkean kapasiteetin runkoverkkoyhteyksien ansiosta.

Palvelu voi sisältää palvelinkapasiteettia, virtuaalipalvelimia tai dedikoituja laitteita halutulla palvelutasolla. Voit valita tarvitsemasi mallin, perinteisen tai virtuaalisen sekä palvelutason ja mahdolliset lisäpalvelut. Palveluun sisältyy aina konesalitilat, ilmastointi, varavoima, UPS, sähköt ja kulunvalvonta.

 

Perustason lisäksi palvelu voi sisältää esimerkiksi laitteistojen varmistukset sekä laitteiston automaattisen valvonnan arkisin kello 6-18. Tarvittaessa päivystäjämme valvoo laitteistoa ympäri vuorokauden 24/7/365.

Voit jättää kaiken Kaidan huoleksi. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Virtuaalinen ratkaisu on kevyt ja ketterä vaihtoehto

Saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla. Voit ketterästi kokeilla uusia ratkaisuja. Palvelu mukautuu hetkessä muuttuviin tarpeisiin ja tarvittaessa muutokset onnistuvat hetkessä.

 

Jos virtuaalinen ratkaisu ei ole tarpeisiisi sopiva vaihtoehto, tarjoamme yksilöllisiä kapasiteettiratkaisuja asiakaskohtaisilla dedikoiduilla laitteilla tai vaikka vain paikan omalle laitteistollesi. Tarjoamme käyttöösi tilaa puolikkaasta räkkiyksiköstä (U) alkaen.

Oikea palvelinratkaisu jokaiseen tarpeeseen

Kotimainen pilvi vai konesali? Vai yhdistelmä useita malleja, Hybrid Cloud, jossa osa palveluista toteutetaan dedikoiduilla palvelimilla ja osa julkisilla pilvipalveluilla. Autamme valitsemaan parhaan ratkaisun käyttötarpeen mukaan.

KOTI PALVELIMILLE

Konesali

 

Paikka omalle laitteistolle kotimaisessa konesalissa. Saat käyttöösi tarvitsemasi määrän laitetilaa haluamallasi tavalla.

 

Saat käyttöösi täydellisen ja turvallisen infrastruktuurin järkevään hintaan. Tarjoamme käyttöösi myös teknisten asiantuntijoidemme palvelut asennukseen, ylläpitoon ja päivityksiin. Halutessasi saat lisäpalveluna esimerkiksi varmuuskopioinnin, palomuurin ja valvonnan 24×7.

OMASSA HALLINNASSA

Ylläpito

 

Haluatko itse hallita laitteistoasi vai toivoisitko sen palveluna?

 

Vastaamme palvelimen sovellusten ja asetusten ylläpidosta. Valvomme laitteiston peruspalvelujen toimintaa. Halutessasi saat lisäpalveluna esimerkiksi palomuurin tai laajennetun valvonnan 24×7.

HELPPO JA KUSTANNUSTEHOKAS

Virtuaalipalvelimet

 

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas ja ketterä ratkaisu. Maksat vain siitä tilasta, jota tarvitset. Saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.

Pilvipalvelut sallivat organisaatioiden tarpeiden kuten uusien ratkaisujen tai palveluiden tehokkaan ja nopean käyttöönoton. Voit ketterästi kokeilla uusia ratkaisuja. Palvelu mukautuu muuttuviin tarpeisiin ja tarvittaessa muutokset onnistuvat hetkessä. Asiantuntijat valvovat palvelua jatkuvasti. He tarkkailevat reaaliaikaista suorituskykyä ja järjestelmän tilaa 24×7.

OMA TILA

Dedikoitu palvelin

 

Dedikoitu palvelin on erillinen fyysinen laite. Saat käyttöösi fyysisen tilan kotimaisessa laitesalissa ja huipputason ylläpidon palvelimellesi. Dedikoitu palvelin on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö. Mahdollisuus saada tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja.

Autamme laitteiston valinnassa ja huolehdimme hankinnasta. Vastaamme laitteen toiminnasta ja tarvittaessa myös ylläpidosta. Halutessasi saat lisäpalveluna esimerkiksi varmuuskopioinnin, palomuurin ja valvonnan 24×7.

24/7/365

Kriittiset prosessit on aina valvottu. Saamme ongelmatilanteissa automaattisen hälytyksen, johon reagoimme välittömästi sovitulla tavalla.

Hälytysvalmius

Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa tarvittaessa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Ennakointi

Järjestelmien ongelmatilanteiden ennakointi ja korjaus.

Sertifioidut ammattilaiset

Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus ja vahva osaaminen, jonka osoittavat myös omistamamme sertifikaatit.

Kilpailukykyinen hinta

Maksat vain palvelusta, jota tarvitset.

Suomenkielinen palvelu. Heti.

Tarjoamme palvelua ja tukea suomenkielellä ympäri vuorokauden. Me emme myöskään anna sinun odottaa.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187