VersaStack

Helppo, skaalautuva, turvallinen tapa toteuttaa kustannustehokas x86-pohjainen palvelualusta.

 

IT-infrastruktuurin on oltava dynaaminen. Sen on tuettava kasvua madaltaen kuitenkin samanaikaisesti kustannuksia. VersaStack on helppo, tehokas ja monipuolinen tapa toteuttaa tämän päivän liiketoimintaa tukeva palvelualusta.

Tallennus, laskentakapasiteetti ja verkko kaikki yhdessä kokonaisuudessa.

 

 

 

Ciscon UCS infrastruktuuri yhdistettynä IBM Storwize -tallennusjärjestelmään takaa optimoitua suorityskykyä. VersaStack on joustava, monipuolinen ja äärimmäisen skaalautuva ympäristö, joka kasvaa muuntuu tarpeen mukaan.

 

Testattu integraatio. Cisco Validated Design ja IBM Red Book dokumentaatiot takaavat testatun ja toimivan ratkaisun. Helppo hallinta ja nopea käyttöönotto, asennusprojektin ennakoitavuus.

Kaikille toimialoille

VersaStack yhdistää integroidun Cisco UCS infrastruktuurin IBM Storwize -tallennusjärjestelmien suorituskyvyn kanssa. Se tarjoaa uudenlaista helppoutta, tehokkuutta ja monipuolisuutta testatuilla ja validoiduilla kokoonpanoilla.

 

IBM Storwize tuo käyttöön teknologiaa joka sekä täydentää että parantaa virtuaaliympäristöjen toimintaa. Sisäänrakennetut toiminnallisuudet kuten IBM Data Virtualization, Real-Time Compression ja Easy Tier tarjoavat ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta.

 

Kaikille toimialoille soveltuva kovergoitu ratkaisu skaalautuu helposti ja kustannustehokkaasti sekä kokoonpanonsa että toiminnallisuuksiensa puolesta.

cisco

Helppo, tehokas ja skaalautuva

 

Lue tarkemmin miten VersaStack toimii virtualisoitujen kuormitusten ja tulevaisuuden joustavan IT-mallin perustana.

YKSI TYÖKALU EI SOVI KAIKKEEN

Skaalautuva

 

Ratkaisu on äärimmäisen skaalautuva. Se kasvaa ja muuntuu itsenäisten komponenttien kautta vastaamaan erilaisia tarpeita.

 

Myös nykyinen laiteympäristö voidaan ottaa osaksi konvergoitua VersaStack-ratkaisua hyödyntäen jo olemassa olevia resursseja.

TESTATUT KOKOONPANOT

Varma

 

Erilaiset VersaStack-kokoonpanot ja käyttötarkoitukset on testattu ja dokumentoitu Ciscon ja IBM:n toimesta.

 

Cisco Validated Design ja IBM Red Book dokumentaatiot takaavat että kokoonpano on testattu sekä toimiva ja että käyttöönotto on tehokasta sekä riskitöntä.

KESKITETTY TUKI

Yksi yhteyspiste

 

Cisco Solution Support tarjoaa tuen keskitetysti yhdestä pisteestä koko VersaStack-ympäristölle.

 

Palvelu lisää luotettavuutta ja suorituskykyä auttaen saamaan investoinnista irti enemmän. Cisco Solution Support täydentää VersaStack -ratkaisua tarjoamalla teknistä tukea, joka käsittelee ympäristöä kokonaisuutena ja tarjoaa asiantuntemusta ja vianselvitystä alusta loppuun oman yhteyshenkilön kanssa.

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme kertovat tarkemmin!

Myynti

 

Pasi Louanto

pasi.louanto@kaita.fi

+358 50 537 4288

Palvelut

 

Göran Nordman

goran.nordman@kaita.fi

+358 400 180187